Concurs Vasile Balmus 2014 -Florin Teodorescu - culturism, fitness

În după amiaza zilei de duminică, 9 noiembrie, iubitorii sportului au fost prezenți în număr foarte mare la concursul internațional de culturism și fitness “ Cupa Libertății Memorialul Vasile Balmuș, ediția 26,  care s-a ținut la Centrul de Afaceri.

Aceeași situație a fost și la Lugoj, cu o zi înainte, în 8 noiembrie unde s-a ținut a IX-a ediție a concursului “ Classic Florin Teodorescu”.

Peste 500 de copii, bătrâni și tineri au venit pentru câteva ore ca să își susțină favoriții sau doar ca să ia parte la un eveniment sportiv de o mare însemnătate pentru orașul nostru.

Invitat de onoare al evenimetului a fost Pompiliu Alămorean, primul primar al Timișoarei după revoluție. Domnia sa a deschis evenimentul rostind cuvinte de laudă la adresa lui Florin Teodorescu, pe care îl consideră o mare valoare o orașului nostru. Cu vădite emoții a ținut să amintească celor prezenți de adevăratele valori pe care ar trebui să le avem cu toții în vedere și să nu uităm pentru ce cauze și-au dat viața mulți dintre timișoreni în urmă cu 25 de ani.

În componența juriului competiției de la Timișoara au fost prezenți Endre Kristó, Ildiko Buranits, Dusan Fabian, Kantor Eugen și Dehelean Mihai, iar la competiția care a avut loc la Lugoj juriul a fost format din: Endre Kristó, Iudith Palecian, Birou Mirel, Ganciov Nicolae,.Simu Petrisor

La competiție au fost prezenți sportivi începători și consacrați din țară și străinătate. Evenimentul a debutat prin prezența sportivilor de la categoria Masters 60+, care au demonstrate că vârsta nu este impediment în a face sport de performanță și că pot concura fără probleme cu un sportivi tineri.

Nelipsite pe scenă au fost doamnele care au încântat juriul și publicul prezent prin prestațiile lor.

Clasamentul  “Classic Florin Teodorescu” ediția a IX –a, Lugoj , 08.11.2014

Masters 50+, primul loc a fost ocupat de  Laszlo Kovacs (Ungaria), urmat de Ion Corlan  și  Istvan Bodnar (Ungaria).

Masters 60+  pe primul loc s-a clasat Ladislau Valent.

Masters 40-50 ani , locul întâi i-a revenit lui Arpad Bogati (Ungaria), urmat de Marius Huțiu, Ion Dragomir și Marin Mureșan.

La categoriile Modele bărbați, pe locul întâi se află Stuparu Flavius, Modele fete, deținătoarea primului loc este Lucz Melinda (Ungaria), Fitness pe primul loc clasasată este Erzsebet Herczog (Ungaria), Body Fitness, locul întâi Papai Renata (Ungaria), BodyBuilding -85 KG, câștigător Costel Torcea, Body Building +85 kg, Jenei Istvan (Ungaria). Câștigătorul concursului de la Lugoj, Florin Teodorescu Clasic” a fost Costel Torcea.

Câștigătorii concursului Cupa Libertății Memorial Vasile Balmuș”, Timișoara

 Masters 50+,  Laszlo Kovacs (Ungaria), Masters 60+, Ladislau Valent, Masters 40-50 ani , Arpad Bogati (Ungaria), Debutanți,  Schiaffino Mauro (Italia),  Model Bărbați, Bălan Emil, Men’s Physic, Tamas Samu (Ungaria), Modele Femei , Fuzi Krisztina (Ungaria),  Body Fitness,Papai Renata (Ungaria), Fitness, Iudith Palecian, BodyBuilding – 85 kg, Balint Koszas (Ungaria), BodyBuilding +85 kg, Debreczeni Gabor (Ungaria). Câștigătorul concursului a fost Balint Koszas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.