Ieri, o patrulă de ordine publică a Municipiului Timișoara a fost solicitată să se deplaseze la Colegiul Silvic, unde s-a sesizat un furt de telefoane, ce a avut loc în internatul instituției de învățământ.

La faţa locului, oamenii legii au fost întâmpinați de un pedagog, care a sesizat faptul că 4 persoane de sex masculin au pătruns în incinta internatului, de unde au sustras din diferite camere, 5 telefoane mobile care aparţineau elevilor cazaţi acolo.

Pe timpul cercetărilor s-a prezentat un adolescent care era cazat în internat şi care a susţinut că îi cunoaşte atât pe autorii furtului cât şi locurile unde aceştia pot fi de găsit. Împreună cu martorul s-a procedat la verificarea şi identificarea suspecţilor, aceştia fiind depistaţi, reuşind să se recupereze bunurile sustrase, apoi să se restituie elevilor păgubiţi.

Făptuitorii cu vârste cuprinse între 17 şi 18 ani, au declarat cu seninătate că nu aveau bani de distracţie şi urmau să vândă telefoanele unor necunoscuţi. Aceștia au fost duși la sediul secţiei pentru cercetări şi întocmirea actelor de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.