"Spitalul este un focar de infectie unde mor oamenii, iar medicii se uita cu nepasare la toate acestea! Haideti sa aratam, in liniste, ca ne pasa, ca ne afecteaza si pe noi! Aduceti o lumanare, in fata Spitalului Judetean Timisoara"- prin acest indemn, Andreea Szemkovics, o tanara de 23 de ani, din Timisoara a declansat pe o retea de socializare, o actiune de solidaritate cu familia barbatului, care in urma cu o luna de zile a decedat din cauza unei bacterii, pe care a dobandit-o in spitalul judetean din Timisoara. Astfel, miercuri, 10 iulie, la orele diminetii, in fata spitalului, apropiatii familiei si nu numai s-au adunat pentru a tine un moment de reculegere si pentru a aprinde o lumanare.

In fata Spitalului Judetean din Timisoara, s-a aflat si fiica lui Petru Cosmaschi, care declara ca tatal sau a murit infectat cu o bacterie numita Clostridium Difficile. Barbatul de 56 de ani a supravietuit unei operatii complicate pe creier, in data de 22 mai, insa a fost externat din spital, desi a fost diagnosticat ca fiind infectat cu o bacteria grava. Dupa mai bine de o saptamana, bacteria l-a omorat.

Reprezentantii Spitalului Judetean din Timisoara afirma faptul ca din noiembrie anul trecut si pana in prezent, au fost 145 de cazuri de infectie cu bacteria Clostridium Difficile, dintre care 15 s-au imbolnavit la spitalul judetean, restul au venit de la spitalele din judet si din Timisoara.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentProclamatia de la Timisoara detronata din Piata Libertatii
Articolul următorPSD – al treilea cabinet parlamentar, deschis in mai putin de doua saptamani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.