În această dimineață str. Sulina a fost luată cu asalt de Poliția Locală, Direcția Generală de Asistență Socială, Protecția Copilului Timiș, Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, Direcția de Mediu, Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, precum și lucrători ai societății de salubrizare Retim.  Acțiunea a fost întreprinsă în urma numeroaselor sesizări primite de la cetățeni cu privire la situația persoanelor care locuiau într-un imobil dezafectat aparținând domeniului public de pe str. Sulina.

La fața locului au fost depistate 23 de persoane care nu aveau domiciliul în județul Timiș, dintre care 15 minori.

Unul dintre aceștia, un tânăr de 17 ani, a fost preluat de polițiștii Secției 3 deoarece se sustrăgea cercetărilor în cazul comiterii infracțiunii de tâlhărie, fiind predat ulterior polițiștilor din cadrul Biroului de Invetigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara pentru continuarea cercetărilor.

De altfel, printre minori se află inclusiv cei sesizați de cetățeni ca făcând parte dintr-un grup suspect de comiterea unor fapte de natură penală precum furturi, tâlhării în zona Dâmbovița și în apropierea unor centre comerciale. În urma acțiunii s-a trecut la salubrizarea locației de către reprezentanții Retim, care a reușit să scoată din locație 12 camioane de deșeuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.