Ne aflăm cu doar câteva luni înainte de alegerile locale, Timișoara se află în fața mai multor provocări și dorește să devină cel mai important pol de creștere economică din România. Însă pentru a se concretiza toate acestea Timișoara are nevoie de luciditate și coerență în decizii.

”Tocmai datorită acestor oportunităţi, consider că a venit momentul să ne construim o platformă publică deschisă, a timişorenilor implicaţi în viaţa oraşului. Aceasta este calea pentru a dezvolta o practică socială a colaborării, cu scopul de a găsi cele mai dezirabile decizii publice”, spune Florin Bîrsășteanu.

Propunerea este făcută celor care înțeleg că această platformă este o șană pentru viitorul orașului. Pentru ca acest proiect să se poată concretiza va fi necesar ca și consiliul local să își spună cuvântul. Astfel sunt invitate toate organizaţiile civice, culturale, educaţionale, sindicale şi economice, chiar şi altor parteneri politici din Timişoara, să depăşească disensiunile de zi cu zi şi, dincolo de diferenţele de opinie inevitabile, să se alăture acestei Platforme pentru colaborare locală.

Un prim pas în acest sens ar fi o dezbatere cu privire la principalele probleme ale Timișoarei la care sunt invitate personalități ale orașului.

Printre primii susţinători înscrişi în grupul de suport, se află:

-Cristian RUDIK

-Ion Ardeal IEREMIA

-Silvia PETRE

-Octavian MAZILU

-Ion Marin ALMĂJAN

-Sorin IONESCU

-Virgil POPESCU

-Nicolae ŢĂRAN

-Marius CRAINA

– Dorel SĂNDESC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.