Florin Birsasteanu
Florin Birsasteanu

Doctorul Bîrsășteanu, validat în 11 iunie ca deputat de Timiș, a înregistrat până în prezent cea mai slabă prezență la proiectele legislative ale Camerei Deputaților, comparativ cu ceilalți deputați PSD de Timiș.

Florică Bîrsășteanu ne-a explicat motivul halucinant pentru absența lui de la vot. Acesta susține că a fost prezent la toate ședințele dar nu a reușit să voteze fiindcă cipul de pe cartela de vot s-a desprins și nu a primit alta decât după o săptămână.

“Eu am fost prezent tot timpul. Am avut o problemă cu cartela fiindcă s-a desprins cipul de pe ea. Am fost prezent la toate ședințele. Eu sunt un tip conștiincios de felul meu, fiindcă altfel nu făceam performanță în profesie. Eu sunt împăcat cu mine, de ceea ce încerc să fac, și încerc să fac lucruri de care să fiu mândru, de care să nu îmi fie rușine. Am văzut că o procesare de cartelă durează o săptămână” spune deputatul Florică Bîrsășteanu.

Mihaela Iancu de la Direcția Comunicare a Camerei Deputaților, ne-a explicat că deputatul putea cere o altă cartelă la departamentul de specialitate, fiind vorba de o chestiune de câteva minute, nicidecum de o săptămână.

“Dacă cartela nu mai funcționează se sună la departamentul de specialitate, de unde primește o cartelă provizorie imediat, în câteva minute. După aceea se eliberează alta. Deci deputatul poate vota.” Ne-a spus Mihaela Iancu, consilier parlamentar la Direcția Comunicare a Camerei Deputaților.

Deci noi înțelegem că domnul deputat Florică Bîrsășteanu ar fi putut vota la ședințele din 17 și 24 iunie dacă ar fi manifestat interes în acest sens. Nu știm, însă, cum a reușit să voteze în 23 iunie, adică între cele două ședințe unde nu a avut cartelă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.