Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în calitate de partener coordonator al Proiectului “Made in Banat”, participă împreună cu 10 firme timișene, la cel de-al 8-lea workshop organizat în cadrul proiectului, la Camera Economică Regională Kikinda, în perioada 19 – 20 februarie 2015.

Temă principală este Competitivitatea, iar în cadrul acesteia vor fi discutate aspecte privind:

  • Tehnologiile prietenoase cu mediul
  • Eco-eficiența – aspecte economice, sustenabilitate

Se vor face aplicații practice și vor fi prezentate informații despre magazinul virtual – soluție de e-commerce care funcționează ca un mall cu 40 de magazine, prin care se pot promova minim 1000 de produse / firmă, aplicația oferind firmelor și posibilitatea de vânzare on-line.

Alături de firmele timișene, la eveniment vor fi prezente și 10 firme din Serbia interesate de a obține marca „Made in Banat”, garanție a calității, competitivității și originii bănățene a produselor sau serviciilor oferite.

Amintim că Proiectul Made in Banat este derulat de CCIA Timiș în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Timiș (ADETIM), Camera Economică Regională Pancevo, Camera Economică Regională Zrenjanin, Camera Economică Regională Kikinda și vizează creșterea competitivității IMM-urilor care realizează produse specifice regiunii Banatului prin promovarea acestora sub marca Made in Banat”.

Sursa foto: transilvaniabusiness.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.