Doamna Febronia Vinchici locuiește în Ghiroda și ieri a împlinit venerabila vârstă de 105 ani. Alături de dânsa a fost și președintele CJT, Titu Bojin care i-a înmânat o diplomă de longevitate, flori, cadouri, o icoană și bani.

Titu Bojin a fost alături de familia doamnei Febronia atât în calitate de prieten al locuitorilor din comuna Ghiroda, dar și în calitate de președinte al CJT, subliniind astfel necesitatea de a ne respecta aceste modele de longevitate dar, și importanța familiei și a ajutorului oferit de cei dragi bătrânilor, care în cele mai multe cazuri se află în neputință.

”Mă bucur că am avut ocazia să vizitez această familie în care cel mai vârstnic membru a aniversat 105 ani, și care probabil la ora actuală este cel mai longeviv cetățean al județului. Sigur că la 105 ani trebuie să ai mult ajutor de la Dumnezeu ca să poți să te regăsești în starea în care se află doamna Febronia, și eu sunt convins că familia este alături de ea și o va ajuta în continuare. Eu vreau să felicit în primul rând sărbătorita, în al doilea rând toată familia pentru că nu e ușor să ai grijă de un bătrân în asemenea momente, pentru că ați văzut că unii la o vârstă înaintată sunt părăsiți, dar în acest caz familia este alături de ea, și îi felicit pe toți și le doresc la mulți ani tuturor”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.