Enormitățile pe care Nicolae Robu împreună cu echipa sa de ”specialiști” le-au propus la ADR Vest pentru finanțare de la UE se regăsesc în pliantele cu minciunile electorale pentru viitori patru ani.

Printre acestea se răgăsește faimoasa fântână muzicală cu jocuri de jeturi de apă, lumină, flăcări și fum. Pentru proiectul fântânii muzicale de pe Bega, primăria a depus la ADR Vest documentația pentru finațare europeană. Însă proiectul nu a fost eligibil. Vă reamintim că fântâna muzicală a fost una dintre multele promisiuni ale lui Nicolae Robu din 2012.

De această dată Robu își dorește fântâna muzicală în Parcul Botanic și speră că în 2017 va putea demara lucrările care vor fi finanțate din bugetul local. În luna mai prin HCL 167/10.05.2016 este aprobat proiectul de dezlipire și alipire imobile, în vederea construirii unei fântâni ornamentale muzicale în Parcul Botanic, în urma referatului primarului.

Referat fantana muzicala parcul botanic

Cu toate că proiectul initial ar fi ajuns la 2.084.986 de euro, Nicolae Robu speră ca această fântână din Parcul Botanic să coste mai puțin. Ca element de noutate, municipalitatea are în vedere și posibilitatea desființării gardului Parcului Botanic.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.