Consiliul Local Sacalaz sedinta

În ședința de astăzi a BPJ PNL, Nicolae Robu promitea că doi consilieri locali din Săcălaz vor fi excluși din partid pentru nerespectarea dispozițiilor Biroului Permanent Teritorial PNL, respectiv pentru faptul că nu doresc să colaboreze cu membrii PDL.

Președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, a solicitat în repetate rânduri primarului Timișoarei să excludă din partid membrii PNL Săcălaz, care nu respectă dispozițiile PNL-PDL.

Chiar dacă Ostaficiuc a respectat până în prezent cererile lui Nicolae Robu, astăzi în BPJ nu s-a dus la bun sfârșit promisiunea președintelui PNL Timiș de a exclude membri PNL care au ales colaborarea  cu PSD.

Astfel, s-a votat în BPJ PNL, ca Sorin Supuran(PNL) să se ocupe de problema Săcălaz, incluzând schimbarea viceprimarului actual liberal cu Cosmin Buboi (PDL) prin formarea unei majorități PNL-PDL.

Biroul Permanent Județean a mai acordat o șansă consilierilor PNL Săcălaz. Rămâne de văzut dacă se vor respecta directivele unei bune colaborări pe plan județean între PDL și PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.