Caz incredibil în comuna timișeană Cenei. Unul dintre cei mai avuți oameni din localitate, consilierul local PNL, Mihai Papp a fost prins la furat de motorină.

Mircea Bărăgan, șeful Agromec Cenei a avut un șoc când a văzut cine îi fura motorina. „Domnul consilier Mihai Papp era cu motorina ascuns într-un gard viu. A încercat să îmi fure 80 de litri de motorină. Era înțeles cu tractoristul. I-am văzut de la distanță și domnul Papp s-a ascuns imediat. Nu mi-a venit să cred când am văzut cine era hoțul. Mi-a zis doar atât: «Să mă scuzi domnul Bărăgan, am greșit». Eu am anunțat imediat poliția. Bidoanele au amprentele pe ele, nimeni nu poate contesta asta”, ne-a declarat Mircea Bărăgan, șeful Agromec Cenei.

Consilierul local Mihai Papp numai de sărăcie nu se poate plânge. Are nenumărate terenuri luate în arendă, a pus mâna pe islazul satului și încasează o grămadă de bani de la APIA. Liberalul este bun prieten cu primarul din localitate Gabriel Ilaș.

12 COMENTARII

  1. ..contează din ce partid(gască) face parte?..fură apr. toti iar restul nu apucă!..nu că nu fură, că au constiintă!!..la specia asta nu există asa ceva!…nu inteleg de ce avem nevoie de consilieri,vice,prim..etc.!..si găsti care au nume de partide??..zile libere!!!..fără hotii!!!!..

  2. Misca Papp esti hot,ai fost prins in fapt,stateai ascuns in boscheti ca un boschetar cu camasa rupta,te-ai rugat de director sa te ierte,il ai pe constiinta pe tractoristul care a zburat si pe familia luicare te vor blestema HOTULEEEE.

  3. Prostia unora cu greu poate fi inteleasa…de ce sa furi 80 de litri de motorina cand tu ai o gramada de bani? Mare rusine d-le Papp…prostul obicei din tinerete nu ti s-a schimbat.Nici nu e de mirare ca toti hotii din sat se afla in primaria Cenei. Nu mai vb de primar care s-a imbogatit de cand e edilul comunei…si lumea stie exact cum si din ce! Dar, vor veni si alte vremuri, cu siguranta! Concluzionand, sper sa se aplice legea in cazul acesta. Nu doresc raul nimanui, dar cine e vinovat trebuie sa plateasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.