"Verde pentru Biciclete" isi continua activitatea si in acest an. In cei 4 ani de existenta, in care au promovat mersul pe bicicleta, numarul biciclistilor timisoreni a ajus la aproximativ 12.500 de persoane . Verde pentru biciclete a scos in evidenta, prin evenimentele organizate, ca bicicleta poate fi privita/folosita ca un mijloc ecologic si economic de deplasare catre locul de munca, la scoala sau la cumparatauri, dar si ca un mijloc de distractie si recreere, fiind una dintre cele mai placute modalitati de a face sport.

"Verde pentru biciclete" mai are ca obiectiv participarea la Festivalul Plai și Saptamana Mobilitatii Europene, organizarea de expozitii stradale de fotografii, concurs foto cu cele mai reusite cadre surprinse pe bicicleta si plimbari cu risca pe timp de vara, prin Timisoara.

Campania "Verde pentru Biciclete" este prima initiativa din Timisoara care incurajeaza mersul pe bicicletă ca alternativa ecologica pentru deplasarea prin oras. Scopul este de a atrage atentia asupra beneficiilor mersului pe bicicleta, de a evidentia faptul că există biciclisti pe străzile orasului si de a atrage sprijinul autoritătilor locale pentru construirea mai multor piste pentru biciclete.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentElevii din Teremia Mare victime ale jocurilor politice
Articolul următorSport la orice varsta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.