Pentru partidele mari, PNL și PSD, campania electorală a început deja, din ambele părți avem reacții care mai de care mai ciudate, răspunsuri care frizează ridicolul și patologicul. Actorii scenei politice timișorene sunt departe de a fi oameni politici, mai degrabă sunt paiațe pline de sine și convinse până în măduva oaselor de unicitatea lor.

Dacă subiectul câinilor fără stăpân de la Danyflor este încă ”cald” de ce să nu aberăm puțin pe marginea lui, de ce să nu vorbim 20 de minute despre cât de minunat este gestul de a adopta un cățel. Nu că nu ar fi un act demn de laudă, însă dacă este făcut cu sinceritate chiar are valoare și dă valoare celui care o face, fără a se lăuda în conferințe și pe facebook ce mare minune urmează să se întâmple, unde va fi cazat cățelul, cum va fi plimbat….

Și cu totul întâmplător, chiar absolut întâmplător mai încape și o remarcă nevinovată la adresa PSD, la adresa unor personaje din PSD și la ce ar fi făcut prin orașele unde și-au petrecut concediile.

Reacția nu se lasă așteptată prea mult, de la acuzații de paranoia, la propuneri pentru internarea la ”veseli” nu mai e cale lungă.

Dacă stai și privești cu atenție și detașare nu se poate să nu vezi ridicolul situației și al personajelor, dacă te implici întrebarea este: cât îți va fi permis să te implici? Din păcate oamenii sunt orbiți și prostiți în față, manipulați la absolut orice nivel, bătrâni fără bani de mâncare și medicamente vor merge la vot, poate pentru o masă caldă cum s-a mai întâmplat. Avem însă dreptul să îi judecăm? NU! Însă mai putem face ceva până nu e prea târziu.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.