După rezultatele deosebit de slabe obținute de PNL la alegerile palamentare din 11 decembrie, atât la nivel național, cât și la nivel local Nicolae Robu, președintele PNL Timiș și-a anunțat oficial demisia din acestă funcție în cursul acestei seri printr-un comunicat de presă.

Faptul că există primari nemulțumiți de prestația lui Nicolae Robu, în calitate de președinte de filială, este un lucru cunoscut. Conform comunicatului trimis, un grup de primari s-au întâlnit la Club 21, tocmai pentru a face presiuni asupra lui Nicolae Robu pentru a demisiona.

Vă reamintim că în urma rezultatelor obținute la parlamentare, Robu a propus o serie de măsuri, printre care și demisia tuturor președinților de filiale care au avut un scor mai mic de 30%, evident că acestă măsură îl privea direct și pe el.

Rezultatele obținute de PNL, în ansamblul sau și, în subsidiar, de Filiala Timiș a PNL – chiar dacă aceasta s-a situat pe locul 5 pe țară după numarul de voturi și pe locul 11 pe țară după procente – m-au determinat să propun, luni, printr-o declarație de presă, o serie de măsuri. Una dintre ele era și demisia tuturor președintilor ale căror filiale au obținut mai puțin de 30%, deci, INCLUSIV A SUBSEMNATULUI ”- Nicolae Robu.

Cu toate că până în prezent aceste măsuri nu au fost agreate de conducerea centrală a partidului, Nicolae Robu dorește să rămână un simplu membru de partid, care nu se va mai implica în activitățile PNL, însă până în momentul în care conducerea națională nu va comunica încetarea mandatului si numirea unui președinte intermiar Nicolae Robu va râmâne în funcția de președinte de filială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.