Turneul "Scoala Mamelor" cu Andreea Marin si Avon au atras la Timisoara aproape 1000 de mame, intr-o intalnire magnetizanta, de 4 ore, deosebit de apreciata de toti participantii.

Pe parcursul evenimentului, Andreea Marin a sfatuit participantele sa isi pretuiasca viata, sa isi descopere propriile atuuri si valori, sa invete sa fie independente fata de partenerul de viata si sa fie stapane pe propriul destin, fara sa mai astepte ca cineva sa le faca fericite. Au fost mentionate si celelalte proiecte care vin in ajutorul femeilor : campania "Stop Cancer la San", care urmareste sa ajute femeile sa depisteze din timp aceasta boala, prin asigurarea de mamografii gratuite si "Campania Respectului", care lupta impotriva violentei domestice si care isi propune sa suplimenteze centrele de adapost din Romania, cu inca 1000 de paturi.

Reprezentantele sexului frumos au fost incurajate sa cumpere produsele cu fundita roz, sau cu simbolul infinitului, produse de firma de cosmetice Avon, pentru a contribui la sustinerea acestor campanii.

Punctul culminat al evenimentului a fost atins cand, mana in mana,1000 de inimi au batut la unison, pretuind viata.
Proiectul national Scoala mamelor, pornit din nevoia imensa a femeilor din Romania de a comunica, de a gasi solutii la problemele cu care se confrunta, de a avea pe cineva de încredere care sa le consilieze, a atins un succes neasteptat .

Atat in tara, in centrele de asistenta si consiliere infiintate, cat si pe site-ul www.scoalamamelor.ro , mamicile pot beneficia de consiliere gratuita psihologica si psihiatrica, dar si pe domeniile sanatate, cariera, comunicare si drepturi. Telefonul naţional destinat mamelor, 116111, este la dispoziţia lor, 7 zile din 7. Specialisti in toate domeniile le asculta problemele, le dau informatii utile, directii de urmat sau duc problema lor mai departe catre instituţii ale statului abilitate sa o rezolve.
Intrarea la eveniment a fost gratuita, iar la sfarsit, participantele au putut sa se fotografieze alaturi de Andreea Marin si sa primeasca autografe. Firma de cosmetice Avon a daruit fiecarei femei, la iesire, cate un mic cadou.

Carmen Prota

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentKaratistii timisoreni pe podium in Serbia
Articolul următorRCM Timisoara invingatoare in derby-ul cu Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.