Președintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, s-a aflat miercuri într-o vizită scurtă la Timișoara. Aceasta a participat la o acțiune caritabilă, apoi a avut o întrevedere cu membri partidului său unde a ţinut să clarifice problemele apărute în PMP şi acuzaţii care i se aduc de foştii colegi de partid.

Adrian Papahagi a demisionat recent din PMP și acum aruncă săgeți către Elena Udrea susținând că este un “produs politic periculos al noii generaţii de politicieni”. De cealaltă parte, Elena Udrea admite spusele lui Papahagi, subliniind faptul că mulți bărbați se tem de ea și nu găsește un motiv real.

„Şi eu încep să cred că sunt un produs periculos, pentru că văd atâţia bărbaţi care se tem de mine încât serios, mă uit în oglindă şi zic: măi probabil aşa este, dacă o femeie poate să sperie atât de mulţi bărbaţi care toţi văd că se dau de ceasul morţii de cât rău aş putea eu să le fac, mă gândesc că într-adevăr sunt un produs periculos”, spune Elena Udrea, președintele PMP.

Totodată Elena Udrea a clarificat situaţia şi cu privire la scandalul din PMP cu Teodor Baconschi și spune că declarațiile acestuia au stricat imaginea partidului.

 „Nu este un scandal, sunt doi colegi care au ales să plece. Regret faptul că este pusă în dificultate o echipă care a muncit foarte mult pentru scorul din alegerile europerlamentre, o echipă care s-a străduit şi se străduieşte să construiască un proiect politic nou şi care nu merita să fie în această situaţie acum când avem nevoie să ne mobilizăm pentru alegerile prezidenţiale. Am fost partidul cu cele mai mici cheltuieli de campanie, pentru că astea au fost resursele. Dacă am fi avut o campanie mai vizibilă cu siguranță că am fi avut un scor mai bun. Am cheltuit în campanie aproximativ 1 milion de lei, în condițiile în care eu apreciez că PSD a cheltuit cel puțin 10 milioane de euro. Ca dovadă că n-a fost vorba despre condiţionări în PMP, este chiar faptul că domnul Baconschi, deşi aşa cum spunea chiar dânsul că nu avea posibilitatea să sprijine campania din punct de vedere financiar, este că a fost locul 3. Astea sunt lucruri care aruncă cu noroi, din păcate, pe munca unor oameni care nu au nicio vină că din când în când interesele unora dintre noi nu corescpund cu interesele echipei”, adaugă Elena Udrea.

3 COMENTARII

  1. E foarte grav in viata ,cand nu-ti dai seama ceea ce esti. Daca nu te cunosti, intreaba sau mai bine asculta ca spun altii despre tine. O fiinta fara niciun rost pe lume. Nu tu familie nu tu casa. Singur lucru ce o intereseaza e sa fie presedinte de partid. Acum este, dar vad ca partidul care dupa stiinta mea este formata si din membrii. Daca membrii o parasesc ramane cu presedentia de partid. Tarziu si-a dat seama membrii acestui zis partid cu cine are de a face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.