Acasă Evenimente EDVIN MARTON la Timișoara în cadrul concertului ”The 7 Million Dollar Stradivarius...

EDVIN MARTON la Timișoara în cadrul concertului ”The 7 Million Dollar Stradivarius Violin”

2.304 views
Edvin Marton
Edvin Marton

Edvin Marton, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai lumii, va concerta la Timișoara, în 21 decembrie, cu începere de la ora 19, la sala Olimpia.

Artistul va urca pe scenă cu o vioară Stradivarius, în valoare de 7 mlioane de dolari, în cadrul concertului ”The 7 Million Dollar Stradivarius Violin”.

Pentru că evenimentul face parte din proiectul ARCA Events, al Asociației Tineri Implicați în Dezvoltare, accesul copiilor și tinerilor, până în 18 ani este gratuit. Singura condiție este ca aceștia să studieze muzica. De asemenea, participarea lor este condiționată de prezența unui adult, care va prezenta o dovadă că tânărul/copilul pe care îl însoțește studiază muzica.

Aceste bilete se pot elibera doar la numarul de telefon 0756035564- Andrei Căprioru.

Edvin Marton a început să studieze vioara de la vârsta de 5 ani, iar la 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă scoală de muzică din Rusia. Tot acolo a susţinut și primul său concert la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova. Acum 10 ani, artistul a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur. În 2008, acesta a câştigat premiul cel mare Eurovision, un premiu MTV şi un trofeu Emmy pentru „Cea mai bună compoziţie muzicală a anului”.

Ultimele biletele pot fi achiziționate online aici: https://goo.gl/7ytB8V, sau de la standul amenajat în Iulius Mall Timișoara, lângă supermarketul Auchan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Confirmare

Pentrutimisoara.ro are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).

Partenerii nostrii folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.

Afla mai mult