Seniorii și juniorii de la RCM UVT Timișoara s-au reunit duminică pentru a participa la un atelier de colaj, organizat în cadrul festivalului AccesArt.

Acțiunea face parte din planul general al clubului RCM UVT de susținere a proiectelor culturale din orașul de pe Bega, de promovare a urbei și a valorilor sale.

„Considerăm că menirea unei echipe campioane este în primul rând aceea de a susține proiectele de marcă ale comunității din care face parte, aria sport-cultură fiind prioritară în planul general de comunicare al clubului nostru. Atât echipa de seniori cât și cea de juniori și-au arătat interesul de a participa la atelierele organizate în Parcul Botanic în cadrul festivalului AccesArt, acțiunea fiind un prilej bun de a ne pune în valoare și alte talente decât cele legate de sportul cu balonul oval”, spune Oana Barbu, director de comunicare RCM UVT Timișoara.

AccesART, festivalul organizat de Fundația Rubin scoate, la propriu, arta în stradă. Ediția a șaptea s-a desfășurat în Parcul Botanic, grupând peste 70 de artiști, care au participat la 30 de ateliere de creație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.