E bătut în cuie, circulația prin pasajul subteran de la Michelangelo nu se va deschide până la Crăciun nici dacă vremea ar fi bună de acum încolo. Și asta pentru că, conform spuselor primarului Nicolae Robu, ploile din ultima perioadă și temperaturile scăzute au afectat considerabil mersul lucrările pe șantier.

Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni, edilul mai spera să le ofere timișorenilor un cadou de Crăciun, prin faptul că se va deschide circulația, astăzi acesta a anunțat că practic, până de sărbători, nu existe șanse să se dea drumul traficului prin pasajul subteran.

„Șansele să deschidem acum circulația subterană la Michelangelo s-au năruit, pentru că acel beton, reprezentând fundația, gros de 60-80 de cm, nu a putut ajunge suficient de uscat pentru a se putea realiza pe el hidroizolația. De lucru mai este foarte, foarte puțin, numai că noi trebuie să respectăm cerințele tehnologice”, a declarat Robu.

Totodată, edilul spune că mai este foarte puțin de lucru la pasajul subteran, în maxim o săptămână, muncitorii și-ar termina treaba, ceea ce-i reține sunt pereții mulați care s-au făcut la mare adâncime, iar hidroizolație nu se poate face până când aceștia nu vor fi complet uscați.

Sursa foto: eye in the sky

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.