(VIDEO)

În urmă cu câteva săptămâni DUREX a lansat una dintre cele mai ample campanii – Durex Connect – prin care atrage atenția asupra pericolului reprezentat de thenologie asupra viexii sexuale în cuplu.

Astăzi a fost prezentat capitolul final al campaniei prin lansarea aplicației pentru smartphone-uri cu ajutorul căreia putem să ne conectăm unul cu altul la timp pentru Ora Pământului.

După apariția clipului, care a devenit viral și care a devenit viral, fiind vizionat de peste 40 de milioane de oameni, sunt prezentate reacțiile oamenilor obsedați de tehnologie momentul în care au avut revelaţia că miracolul din dormitor de care aveau nevoie apare printr-o simplă apăsare a butonului de oprire

Datorită interesului deosebit la nivel internațional, precum și a cercetării de la Universitatea Durham despre impactul negativ al tehnologiei în relaţiile de cuplu (40% dintre cei chestionaţi au recunoscut că răspund la telefon în timpul actului sexual), marca numărul 1 în lume pe piaţa produselor pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale a dezvoltat o aplicaţie care oferă o soluţie simplă şi eficientă: ne sincronizează smartphone-urile să se culce în acelaşi timp, pentru ca şi noi să putem face acelaşi lucru.

“Clipul Durex Connect însoţeşte cuplurile voluntare într-o călătorie emoţională şi meditativă în care acestea îşi dau seama de modul în care obsesia pentru tehnologie le afectează relaţia. Campania a scos în evidenţă acest lucru la nivel global. Numărul uriaş al celor care au vizitat pagina de autentificare Durexlabs şi cercetarea relevantă făcută la Universitatea Durham ne-a deschis ochii nouă, celor de la Durex, aşa că am decis să lansăm în cele din urmă o aplicaţie. Pentru că ne apropiem de Ora Pământului, care va fi la 20:30, în 28 martie, invităm cuplurile din toată lumea să descopere această aplicaţie care le poate îmbunătăţi cu adevărat viaţa sexuală”, comentează Ukonwa Ojo, Head of Global Brand Equity la Durex

Aplicaţia ‘Durex Connect’ este intuitivă şi disponibilă gratuit pe Android, iar, cât de curând, va fi disponibilă şi pe iOS. Fiecare îşi poate sincroniza telefonul cu cel al partenerului, pentru ca amândoi să se bucure de o conectare în care tehnologia nu este implicată. La un moment stabilit sau printr-o înţelegere spontană între cei doi parteneri, ecranul telefoanelor se va închide, dispozitivul va intra în modul de somn, iar cei doi nu vor mai fi distraşi de nimic.

“ Campania Durex Connect este un prilej bun de conştientizare a nevoii de reconectare şi sperăm să inspire oamenii să se gândească serios la faptul că noi toţi avem nevoie să oprim timpul şi să ne bucurăm de lumea înconjurătoare. Ora Pământului este un uriaş mesaj simbolic al faptului că trebuie să ne protejăm planeta.  Reprezintă însă ceva mai mult decât atât – este o oră în care putem opri totul, pentru a ne reconecta cu ceea ce este important pentru noi”,  este de părere Rachel Bloodworth, Head of Public Engagement la WWF-UK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.