Departamentul de PR al Orange Romania, a trimis pe adresa noastra un drept la replica care il dam publicitatii integral.

Textul integral al dreptului la replica la articolul publicat in data de 22 octombrie 2013,  „Orange a lasat Timisoara pe ultimul loc la capitolul 4G” :

„In prezent Orange Romania are acoperire 4G in Bucuresti si in zona metropolitana din nordul Bucurestiului, precum si in statiunile montane de pe Valea Prahovei. Orange a lansat serviciile 4G in luna decembrie a anului trecut, incepand cu centrul si nordul capitalei si cu statiunile montane, iar in luna octombrie 2013 a extins acoperirea la intreaga capitala. 

Lansarea serviciilor 4G s-a realizat in contextul achizitionarii de catre Orange a licentelor pentru utilizarea spectrului radio, care-i permit sa ofere servicii de telefonie pe o perioada de 15 ani si sa dezvolte servicii de ultima generatie. Pana acum, Orange a lansat serviciile 4G in zone in care a avut resurse de spectru disponibile. Extinderea acoperirii 4G se va realiza incepand din primavara anului viitor, cand se vor putea folosi resursele radio dedicate pentru serviciile 4G, achizitionate prin licitatia de anul trecut.”

2 COMENTARII

  1. Habar nu aveti. Orange nu are acoperire decat in Bucuresti, Valea Prahovei si ceva din Brasov. O sa faca acoperire mult mai mare decat fraierii de Vodafoame si milogii greci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.