Cea de-a doua ediţie a evenimentului caritabil “Dovleacul Roz” va avea loc la Timișoara. Acțiunea este organizată de campania „Help25” și se va derula  joi, de la ora 1900, la Yacht Club (Restaurant Flora). Ca şi anul trecut, vă vor aștepta peste 150 de dovleci rozi, frumoși împodobiți şi ornaţi de către artişti plastici.

De la ora 20 se va desfășura o licitație în scop caritabil, astfel fiecare participant la eveniment va avea posibilitatea să plece acasă cu unul dintre dovlecii-eroi, sprijinind Campania Help25. Imediat după licitație, Trupa FM va susține un concert live. De asemenea, persoanele vor putea dona dovleci pentru această cauză, se pot înscrie automat într-o tombolă, care le va aduce premii inedite.

Campania „Help25” a demarat anul trecut în octombrie şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp. În cadrul acestui program de depistare precoce al cancerului la sân în primii doi ani, după desfășurarea primei ediții, 5.000 de femei cu venituri minime sau fără venit au beneficiat de mamografii gratuite.

Campania are două obiective principale: strângerea sumei de 200.000 de euro, ce va servi la achiziţionarea unui mamograf performant şi pregătirea infrastructurii tehnice necesare implementării și derulării Programului de Depistare Precoce al Cancerului de Sân.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.