Marian Constantin Vasile
Marian Constantin Vasile

Incidentul jenant de la Bistrița produs de cei mai importanți oameni din noul PNL, Alina Gorghiu și Teodor Atanasiu, merge pe aceeași concepție și în Timiș. Evz.ro a publicat stenogramele integrale ale ședinței în care liderii vechiului PNL transmit membrilor de partid că trebuie să-i înlăture pe membrii vechiului PDL.

Acum câteva zile Marian Constantin Vasile(vechi PNL-ist) a dezvăluit planul lui Robu pentru noul PNL Timiș. Declarația lui pentru alegerile locale din 2016 vine în ton cu mesajul de la Bistrița: „Le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă”.

„Motivul pentru care doresc să candidez, chiar dacă poate fi greu conceput de către o parte a clasei politice, este faptul că îmi doresc să contribui la dezvoltarea substanțială a județului, având în vedere resursele excelente şi nevalorificate total ale județului nostru” spunea pentru ziuadevest.ro Marian Vasile.

Chiar dacă este cunoscut în interiorul partidului faptul că vechiul PNL va avea candidat la primăria Timișoara și vechiul PDL va avea un candidat la Consiliul Județean Timiș, omul din umbra lui Nicolae Robu, a spus un lucru la fel de jenant ca cel de la Bistrița.

Vasile recunoaște că e greu de conceput candidatura sa pentru funcția de președinte CJ Timiș, dar el vrea să candideze pentru resursele județului.

Ne putem imagina ce simt PDL-iștii acum.

foto: Facebook Marian Vasile

1 COMENTARIU

  1. Auzi la el… „Ne putem imagina ce simt PDL-iștii acum.”
    Auzi, de ce te mai chinui sa legi cateva proprozitii cand defapt asta ai de spus. Ce mult iti pasa tie de PDL-isti? Of.. of..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.