De-a lungul istoriei sale de șapte decenii, Universitatea de Vest din Timișoara și-a urmărit cu consecvență rolul de principal centru de cunoaștere reflectând, în permanență, o importanță deosebită acordată dezvoltării comunității în care activează, spațiu în care își imprimă valorile culturale și sociale.

În acest context, instituția organizează astăzi, conferința “America Latină. Globalizare și multiculturalitate” susținută de Prof. Juan Manuel Santana de la Universitatea Las Palmas Gran Canaria.

Conferința face parte din seria „Diplomație, Cultură și Relații Internaționale” derulată de Universitate, care se află la cea de-a 10-a ediție.  Aceata se adresează atât comunității academice și diplomatice, cât și mediului social, economic și cultural mai larg.

 “Ne-am propus, încă de la inițierea acestei serii de conferințe, să aducem un plus de valoare  prin diversificarea tematicilor abordate în cadrul dezbaterilor din Universitate. Facem acest lucru aducând cât mai aproape de instituție actori principali din lumea academică internațională, personalități puternice la nivel mondial, care să ne poată împărtăși din experiența lor avizată”, spune Rectorul UVT, Marilen Pirtea.

 Evenimentul va avea loc miercuri, 7 ianuarie, de la ora 14.30, în amfiteatrul A01, Bd. V. Pârvan 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.