Nicolae Robu Seychelles

Supărat de dezvăluirile apărute în spațiul public (vezi aici), Nicolae Robu a solicitat anularea ședinței din 16 august a Consiliului de Administrație al STPT. Vă reamintim faptul că într-un mesaj privat publicat de pentrutimisoara.ro, Robu recunoaște că nu mai are bani să plătească facturile societăților primăriei. În același mesaj primarul mai arăta că la bugetul local s-au încasat până în luna iulie cu 8 milioane de lei mai puțin decât în 2017(vezi aici).

Nu e liniștit nici în concediu

Ședința AGA programată pentru ziua de 16 august la sediul STPT, în care trebuiau votate dividendele care se plătesc către Primăria Timișoara a fost anulată după ce a apărut în spațiul public dimensiunea dezastrului și conversația primarului cu directorii societăților primăriei.

Inclusiv Chiș Culiță a acuzat administrația Robu pentru problemele de la STPT(vezi aici)

Ședința Consiliului de Administrație a fost reprogramată pentru data de 17 septembrie 2018.

Vacanță de lux

În aceste zile, primarul Timișoarei a încercat să ascundă frământările publicând o serie de fotografii de la hotelul de 4 stele, AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa, unde a fost cazat în perioada 6 august – 16 august, însoțite de mesajul „Încărcarea acumulatoarelor”.

Din pură întâmplare, Robu a ales să petreacă vacanța de lux într-o zonă renumită și pentru paradisul fiscal, unde există discreție garantată pentru companiile Offshore.

Dintre personalitățile care au ales să-și petreacă concediul în Seychelles îi menționăm pe Sebastian Ghiță și Florian Coldea.

Foto: Nicolae Robu