Primarul Nicolae Robu este la curent cu toate evoluţiile de pe scena politică,chiar dacă încă se află în concediu. Astfel că, edilul şef le-a transmis un mesaj premierului Victor Ponta şi socrului său Ilie Sârbu.

Robu susţine că subiectul de interes în momentul de faţă a românilor este traiul, nu că Iohannis s-a întâlnit cu Traian Băsescu. “Constat, în ultima vreme, mai ales după luarea şi punerea în practică fără probleme semnificative a deciziilor capitale de: fuziune PNL-PDL, creare a Alianţei Crestin Liberale şi desemnare a candidatului unic al acesteia la Preşedinţia României în persoana domnului Klaus Iohannis, ca Victor Ponta şi susţinătorii săi trădează mari nelinişti, clătinându-se, pur şi simplu, precum uriaşul cu picioare de lut şi prevestindu-şi apropiată prăbuşire. Păi domnule Victor Ponta, domnule Ilie Sârbu, chiar aceasta credeţi dumneavoastră că este frământarea majoră a românilor, dacă s-a întâlnit sau nu s-a întâlnit, stiţi bine!-Klaus Iohannis cu Traian Băsescu?”, a scris edilul pe Facebook.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este de părere că românii se frământă din cauza taxelor şi impozitelor mari sau că au salarii şi pensii mici. “Românii sunt frământaţi, domnilor, că în continuare plătesc taxe şi impozite mari, că au salarii şi pensii mici, că economia nu dă semne de revigorare, ci, dimpotrivă, se clatină sub ameninţarea măsurilor populiste despre care dumneavoastră vorbiţi, că dumneavoastră încurajaţi nemunca, asistenţa socială parazitară şi nu mişcarea economică sănătoasă, singura aptă de susţinerea pe de o parte a dezvoltării, iar pe de alta parte a serviciilor publice -sănatate, educaţie, cultură, securitate, administraţie- şi a asistenţei sociale justificate! Întelegeţi, domnilor Victor Ponta şi Ilie Sârbu ca, la 25 de ani de la Revoluţie, românii vor altceva decât le oferiţi dumneavoastră”, a mai scris Robu pe Facebook.

Edilul şef mai susţine că instituţiile statului trebuie să fie lăsate să lucreze şi să nu se transforme în instrumente în lupta politică. “Vor un stat de drept, în care instituţiile statului sunt lăsate să lucreze subordonat misiunii lor, raţiunii lor de a fi şi nu transformate în instrumente de lupta politică, un stat în care legea este lege pentru toată lumea -apropo de poziţia dumenavoastră faţă de cazul apropiatului dumenavoastră Dan Voiculescu-, o Românie demna, cu faţa spre Vest, loială şi activă în cadrul parteneriatului strategic cu SUA, în cadrul NATO şi în cadrul UE. Iar toate acestea sunt oferite de dreapta română maturizată, unită în Partidul Naţional Liberal, iar în plan electoral de Alianţa Creştin Liberală şi candidatul acesteia la Preşedinţia României, Klaus Iohannis!”, a mai scris Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.