Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean roman care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere irlandez fals.

În data de 04.05.a.c., în jurul orei 13.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român G. Vergil, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria.

La solicitarea poliţiştilor de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi permisul de conducere la control, un act ce purta însemnele autorităţilor irlandeze.

La controlul specific, lucrătorii noştri au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document original, aflat în uz, acesta fiind fals.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul din Irlanda, în schimbul sumei  de 400 de euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.