Astăzi a fost o zi importantă pentru primarul nostru și pentru Timișoara. După cum bine se știe acesta a pornit un adevărat război împotriva turnulețelor. În acest scop a fost declanșată o acțiune amplă în ceea ce privește identificarea clădirilor realizate fără autorizație, aici intrând și clădirile care nu prea fac cinste arhitecturii deosebit de frumoase a orașului nostru.

 Și minunea s-a produs, un prim cetățean a solicitat un certificat de urbanism pentru „desfiinţare turnuleţe”, este vorba despre dl. Stancu Codruț. Acesta a preferat varianta simplă celei complicate și anume instanța de judecată.

“Apreciez atitudinea d-lui Stancu Codruţ şi cer şi celorlalţi cetăţeni, rromi sau de orice altă etnie -pe noi nu etnia oamenilor ne interesează, ci faptele lor!-, care, în diverse circumstanţe, au construit ilegal, să facă urgent demersurile pentru a intra în legalitate şi a-şi diminua, astfel, sancţiunile şi, implicit, pagubele, urmând modelul d-lui Stancu Codruţ”, a precizat Nicolae. Robu.

Inițiativa domnului Stancu este salutară întrucât cei care nu vor dori sa intre în legalitate vor avea de suportat mai multe cheltuieli iar rezultatul va fi același, adică să intre în legalitate.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.