DNA s-a autosesizat, in problema locuintelor sociale construite ilegal la Recas. Surse confirma faptul ca Primaria Recas a fost inchisa pentru cateva ore, in timpul descinderilor, timp in care reprezentantii DNA ar fi stat si in biroul primarului liberal recasean, Pavel Teodor. Conform aceleiasi surse, se pare ca DNA ar fi luat documente din Primaria Recas.

Problema care ar fi atras atentia DNA-ului a fost dezvaluita de Televiziunea Cetateanului in data de 14 septembrie, cu privire la construirea, de catre primaria Recas, a 12 locuinte sociale fara autorizatie pe teren situat in extravilan si detinut de un cunoscut om de afaceri. Locuintele sociale erau destinate mutarii rromilor care ocupau terenul de la statia de epurare. Firma care le-a construit, VES RECA PLAST, este detinuta de un fost coleg de liceu de-al primarului Pavel Teodor.

Desi fostul coleg al primarului declarase ca nu ar fi luat materiale, de la firma primarului, BELIS CONSTRUCT, un recasean ne-a furnizat imagini filmate, in timpul efectuarii lucrarilor, unde conform celor spuse de el, se vede cum masina de la Belis aprovizioneaza constructorul. Mai multe amanunte despre acest subiect, puteti urmari in materialul urmator:  vezi articol

Tot din surse, s-ar parea ca de actiunile primarului nu este strain nici viceprimarul social-democrat, Alin Neamtu, a carui sotie este judecatoare la Tribunalul Timis. Ramane de vazut daca urmatoarele actiuni ale Directiei Nationale Anticoruptie ne vor face sau nu sa spunem, in sfarsit, faptul ca justitia NU e oarba in Romania!

1 COMENTARIU

  1. As aduce cateva comentarii legate de descinderea DNA la PRIMARIA RECAS , sunt foarte surprinsa ca DNA s-a autosesizat dupa 23 de ani, daca tot a facut acest lucru sa-si faca onest datoria sa verifice AFACEREA CU TERENURI EXTRAVILA RETROCEDATE, CEI IN DREPT NICI AZI NU SI-AU PRIMIT TITLURILE DE PROPRIETATE , SA-I VEREFICE PE FUNCTIONARI,UNI DINTRE EI VINDEAU GAINI IN PIATA RECAS SA AIBA UN BAN DE CHELTUIALA PANA SA DEVINA FUNCTIONARI AI PRIMARIEI, IAR ACUM AU CASE CU ETAJ MASINI SI … , DIN UN SALARIU DE FUNCTIONAR PUBLIC . NU VREAU SA MAI COMENTEZ COMPORTAMENTUL FATA DE CETATEAN,
    CAND INTRAI IN PRIMARIE ERAI TRATAT DE PARCA AI INTRAT PE PROPRIETATEA LOR, ACUM CEL PUTIN TI SE RASPUNDE LA SALUT SI MACAR PAR MAI SMERITI, MULTI DINTRE EI FIIND SI PANA IN IUNIE 2012, CAND TE TRATAU CA PE ULTIMA ZDREANTA SI-TI RADEAU IN NAS CUM TU TE ZBATI PENTRU DREPTUL TAU IAR PAINEA SI CUTITUL ERA LA EI . BA MAI MULT AS DORI SA SE VERIFICE CUM S-AU IMPARTIT SI UNDE SUNT PATRIMONIILE CAP-URILOR . SA SE RECUPEREZE CEVA IN FOLOSUL ACESTEI SOCIETATI „AMARATE” CARE SE LASA ASA DE USOR MANIPULATA DATORITA SARACIEI SI MIZERIEI IN CARE TRAIESTE . DACA TELEVIZIUNEA CETATEANULUI VA CONTRIBUI LA SCOATREA LA LUMINA SI RECUPERAREA ACESTOR AVERI, ACEASTA SOCIETATE VA AVEA NUMAI DE CASTIGAT , ATUNCI CU ADEVARAT VA PUTETI NUMI TELEVIZIUNEA CETATEANULUI, NU SA SUSTINETI PE X SAU Y CA ESTE DE TE MIRI CE CULOARE POLITICA SI SA-I DATI IN CAP CELUI DE CARE NU VA PLACE . TELEVIZIUNILE SI IN SPECIAL MEDIA AU UN ROL FOARTE MARE SI POT MANIPULA FOARTE USOR . PERSONAL AM AVUT EXPERIENTA TRISTA CU UN COLABORATOR LA UNUL DIN ZIARELE CENTRALE, EU MA CONSIDER UN OM MODEST, FARA IMPLICATII POLITICE. NU DORESC SA SE INTELEAGA CA AS AVEA VREO LEGATURA CU ACTUALA CONDUCERE A PRIMARIEI RECAS SI LE SAR IN APARARE, DAR MAREA GRESEALA A INTRGII SOCIETATI SI MAI ALES CELOR CARORA LE ESTE CU PUTINTA SA FACA CEVA BUN SI CORECT NU O FAC, ADICA VRETI SA TAIATI CU BARDA CEVA CE INCA NU SUNTETI SIGURI CA S-A COMIS, DAR CEI 8 ANI CONDUSI DE VECHEA ECHIPA NU NE PASA SI NICI DE CEI DE DINAINTEA LOR, NU VREM SA FACEM LUMINA SI SA RECUPERAM CE ESTE SAU DACA ESTE DE RECUPERAT SI MAI APOI SA URMARIM PAS CU PAS CE SE INTAMPLA IN ACTUALITATE. SUNT UN OM IMPARTIAL NU DORESC DECAT SA AJUNG SA SIMT SI SA VAD CA IN SFARSIT SE FACE CEVA „NEMTESC” SI LA NOI. IMI DORESC SA POT SA ZIC SI SA SUSTIN CA SUNTETI CU ADEVARAT MEDIA IN SLUJA CETATEANULUI . CU RESPECT MM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.