A închis magazinul părinților și a pus la dispoziție spațiul pentru cultele neoprotestante. La scurt timp după ce a ajuns senator, Ioan Iovescu (PP-DD) și-a sfătuit părinții să închidă magazinul pe care îl aveau în satul Cutina, din comuna timișeană Bethausen, iar spațiul să îl pună la dispoziție cultelor neoprotestante pentru o casă de rugăciune.

Imediat după ce am ajuns senator am decis ca în locul magazinului să fac o casă de rugăciune. O casă de rugăciune pentru orice cult ce dorește să se întâlnească, sâmbătari, baptiști, penticostali. În Cutina nu există niciun loc de rugăciune în afara de biserica ortodoxă. Acum locul de magazin este gol și cine vrea poate liniștit să-și desfășoare activitatea religioasă aici. Camera este zugrăvită, e cu gresie pe jos, are termopane. E locul magazinului pe care l-am închis pentru a nu da șansa nimănui să mă șantajeze”, ne-a declarat senatorul PP-DD, Ioan Iovescu.

Singurul parlamentar PP-DD de Timiș a devenit senator după ce o viață întreagă a fost mecanic și instructor auto. A pierdut categoric alegerile de pe colegiul său în fața lui Ilie Sârbu (PSD), dar la redistribuire sorții i-au fost favorabili. La scurt timp după ce a ajuns senator, Iovescu a trecut la cultul baptist.

2 COMENTARII

  1. De apreciat ca nu a trecut la alt partid , desii sunt sigur ca oferte a avut ,bine ca mai ajung si oameni simpli in parlament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.