Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală Timișoara organizează o nouă serie de cursuri gratuite pentru femeile care doresc să își dezvolte propria afacere. Cursul va fi format din două module:

–         Consiliere si orientare în vederea inițierii unei afaceri 17-20.10.2016

–          Curs de competente antreprenoriale 21-30.10.2016, examen in 31.10.2016 ora 17.00.

Modulele se vor desfasura zilnic, intre orele 16.00-20.00. Primul modul se va finaliza cu o diplomă de participare, în urma căruia participantele vor beneficia de  elaborarea unui profil personal. Al doilea modul se va finaliza cu un examen si un certificat eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice. Lector va fi prof.univ.dr. Radu Răducan.

 Condiții de participare:

–          Persoane de sex feminin;

–          Domiciliul sau resedinta in județele Timiș și Arad;

–          Absolvenți de studii superioare;

–          Formularea unei cereri insoțită de o copie a cărții de identitate pe adresa de e-mail info@ina5vest.ro.

Cursul face parte din Proiectul “ ProFEM – Promovarea egalității de șanse a femeilor”, implementat de către Asociația PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă, în calitate de Beneficiar, împreună cu Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală Timișoara, S.C. RADUR S.R.L. și cu partenerul transnațional UNIVERSUS-CSEI – Consorzio universitario per la formazione e l’innovazione (Consorţiul universitar pentru formare profesionala si inovare), promovează principiul egalității de șanse în Regiunea Vest, respectiv în județele Timiș și Arad.

Mai multe informații la rraducan @ yahoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.