ProFEM – Promovarea egalității de șanse a femeilor este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin programul Operațional Sectorial de Dezvoltarea Resurselor Umane care va fi implementat în regiunea de vest a țării, mai exact în județele Arad și Timiș. Participarea la aceste cursuri este gratuită.

Activitățile care vor fi derulate în cadrul programului:

–          Prezentarea programului, informarea participanților privind rezultatele finale urmărite, testarea inițială și prelucrarea informațiilor primare oferite de către participanți pe baza completării chestionarelor;

–          Elaborarea unui plan personal de dezvoltatre a carierei – plan de orientare profesională de către fiecare membru al grupului țintă

–          Primul seminar: Construirea propriului proiect profesional

–          Al doilea seminar : Planificarea carierei

–          Seminarul al treilea: Optimizarea resurselor legate de autoprezentare

–          Seminarul al patrulea: Dezvoltarea abilității și aptitudinii profesionale.

De asemenea, participantele vor avea parte de consiliere în vederea elaborării unui proiect individual de dezvoltare a carierei, programe de dezvoltare profesională și personală.

Ulterior vor fi selectate un număr de 50 de persoane pentru programul de dezvoltare a abilităților antreprenoriale, vor fi identificate cu ajutorul specialiștilor oportunitățile de dezvoltare a unei afaceri, precum și conceperea unui plan de afaceri.

Cursurile se vor desfășura la Timișoara și Arad, grupul va fi format din 155 de reprezentante ale sexului frumos, evenimentul se va derula pe parcursul a cinci ediții, finalizându-se în luna iunie și se adresează absolventelor de facultate, masterandelor, sau celor care se află la cea de-a doua facultate. Pentru studente se va derula un alt proiect.

Partenerii proiectului sunt Asociația PartNET și Centru Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală.

Mai multe informații despre curs și modalitatea de înscriere se pot obține adresându-vă la adresa de email

rraducan @ yahoo.com.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.