Aeroportul-International-Traian-Vuia-Timisoara-685x3201

Traficul aerian pe aeroporturile naționale a fost afectat de ninsorile abundente.

În această dimineață, Compania Națională Aeroporturi București a anunțat că două curse aeriene pe rutele Bucureşti-Roma, Bucureşti-Timişoara şi retur au fost anulate, iar din cauza operaţiunilor de degivrare şi a deszăpezirii, mai multe zboruri au întârzieri între 30 de minute şi două ore.

Din cauza ninsorii abundente şi a vântului puternic, compania Wizz Air a anulat cursa 63141/63142 Bucureşti – Roma – Bucureşti, iar compania Tarom a anulat cursa 601/602 Bucureşti – Timişoara – Bucureşti.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti și Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii, pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene, a precizat mediafax.ro.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.