CCIAT prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională (DFPP) organizează cursul de Manager Resurse Umane.

Cursul de Manager Resurse Umane se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, oferind participanților o abordare practică a managementului resurselor umane și urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice.

Cursul de Manager Resurse Umane este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse și de Ministerul Educației, Cercetării, Inovării, Tineretului și Sportului și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Diplomele se eliberează în  maxim 30 de zile de la absolvire.

Menționăm faptul ca aceste cursuri sunt predate de practicieni cu experiență profesională și pedagogică dovedite în domeniul managementului resurselor umane.

Cursul de Manager Resurse Umane este structurat pe următoarele tematici: Planificare strategică; Funcții manageriale pentru managerul RU; Structura organizațională; Analiza postului; Recrutare și selecție; Cultura organizațională; Evaluarea performanțelor; Integrarea noilor angajați; Motivare  non financiară; Dezvoltarea competențelor angajaților.

Membri CCIA T beneficiază de o reducere de 10% iar absolvenții cursului de Inspector / Referent resurse umane din cadrul CCIAT beneficiază de o reducere de 20%.  Persoanele fizice pot achita prețul în două  rate.

Cursul este organizat în perioada 22 martie – 1 aprilie 2016 (de luni până vineri între orele 1700– 2000), la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Foto: pscr2.romtens.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.