Cu ocazia zilei de 8 Martie, doamnele şi domnișoarele care vor călători cu avionul de la sau la Timişoara vor primi câte o floare oferită de administraţia Aeroportului Internaţional Timişoara şi de către instituţii care îşi desfăşoară activitatea în aeroport: Poliţia Transporturi Aeriene şi Poliţia de Frontieră.

De asemenea, şoferiţele care se vor afla la volanul maşinii vor beneficia de parcare gratuită pe tor parcursul zilei de duminică.

“În luna martie, mai mult decât oricând în cursul anului, facem daruri femeilor. O floare este un gest simbolic prin care dorim să le reamintim că sunt importante pentru noi şi le apreciem în tot ceea ce fac. Ne dorim ca pasagerele care călătoresc cu avionul duminică să se bucure de primirea unei flori, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

1 COMENTARIU

  1. Doar reclama ! pentru ziua de 1 Martie a fost anuntat ca femeile primesc martisoare si au parcarea gratis.Parcarea gratis pentru femei a fost dar martisoare,yoc ! Tipic a la Romanica !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.