Lucian Ursuletu
Lucian Ursuletu

O firmă dintr-o comună din Sibiu a intrat nevinovată în gura presei timișorene din cauza bruiajului de la biroul de presă al PSD Timiș. Victima comunicării PSD este Procom SRL, care are un singur angajat și care se ocupă de comerț cu piese auto și care în mod sigur NU a participat la licitație la Pasajul Jiul, așa cum a indicat un comunicat PSD Timișoara și după o lună… Sorin Grindeanu.

La începutul lunii martie am încercat să îi arătăm îndrăgostitului de la biroul de presă al PSD Timiș că a făcut o “oroare” și că firma e din Italia – ghinion și italienii au SRL -, având sediu în Iași, unde a fost primar un alt PSD-ist îndrăgostit. Chiar i-am indicat și unde să vadă “oroarea”, dar încăpățânatul PSD-ist nu ne-a mai sunat, așa cum a promis.

După câteva încercări nereușite de a contacta purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, vine Sorin Grindeanu în conferință și spune aceeași inepție.

După conferință am încercat din nou să facem lumină în biroul de presă și am trimis documentul de la C.N.S.C. unde am subliniat informația cu locația firmei cu “roșu PSD” ca să treacă de bruiajul încăpățânatului și … surpriză… ne-a răspuns după o lună, foarte deranjat, că “asta era informația pe care o avea. dacă e eronată, rectificăm”.

Cert este că firma Procom SRL din Sibiu este vedetă în presa timișoreană, fără să aibă habar. Nici măcar nu putem spune cine e fericita câștigătoare a inimii încăpățânatului, care nu s-a convins nici după ce a văzut documentul de la CNSC, sau care putea să verifice simplu accesând site-ul e-licitatie.ro.

Cu toată bunăvoința noastră de a aștepta o lună un răspuns, am considerat deontologic sa corectăm informația: deci, Procom SRL – firma care a contestat licitația la Pasajul Jiul – este din Italia cu sediu de comunicare ales în Iași și nu are nicio legătură cu firma Procom SRL cu sediul într-o comună din județul Sibiu, unde primar este un PNL-ist.

Întâmplător, candidatul PSD la Primăria Timișoara, Florin Bîrsășteanu a ales să trimită comunicate printr-o firmă de publicitate, evitând purtătorul de cuvânt. Cam așa arată startul în campania electorală al biroului de presă PSD Timiș.

PS: fotografia este din arhiva personală a purtătorului de cuvânt al PSD Timiş, informația că ar fi îndrăgostit este doar o bănuială de-a noastră.

Vezi comunicat PSD Timisoara 04.03.2016.pdf

 

Contestatie la CNSC Pasajul Jiul

Contestatie la CNSC Pasajul Jiul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.