Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat autorităţilor competente o româncă, pe numele căreia era emis mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă informatică.

Ieri, în jurul orei 00.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român  Adelina  Z., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că femeia figura în bazele de date ca fiind urmărită în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, în data de 01.06.2015. Persoana în cauză avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă informatică.

Faţă de femeia în cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.