Trei persoane sunt cercetate de poliţiştii municipiului Timișoara după ce au fost surprinse de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt.

La doar câteva zile după Anul Nou trei indivizi au decis să facă cumpărături, sub o formă mai puțin obișnuită. De exemplu, unul dintre aceștia, aflându-se într-un centru comercial, după ce a încercat mai multe produse vestimentare, a hotărât că articolele sunt ceea ce căuta și a decis să plece fără să le achite. Însă, după ce a trecut de casa de marcat individul a fost reținut de agenții de pază.

Un caz similar a ajuns în atenția polițiștilor Secției 4 Timișoara, care au reținut un bărbat care a plecat cu mai multe baterii neachitate, iar polițiștii Secției 3 Timișoara au întocmit acte procedurale pe numele unei tinere de 30 de ani, care a fost depistată, într-un supermarket, având asupra sa produse alimentare neachitate.

În  toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de peste 550 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Foto: www.clon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.