Vineri, 28 noiembrie, la ora 19.30 se va vernisa expoziția Arhitecți despre prezent, la Galeria Helios din Piaţa Victoriei.

Anuala timișoreană de arhitectură este cel mai important eveniment din peisajul arhitectural timişorean, organizat de către Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Teritorială Timiș, cu sprijinul financiar al Ordinului Arhitecților din România.

Ediţia din acest an, cu tema prezent!, intenționează să provoace la dialog şi să experimenteze diferite forme de interacțiune prin intermediul unor acțiuni şi intervenții culturale, dispuse pe o linie temporală de 6 luni.

Expoziția de cartoline este un răspuns ilustrat, la întrebarea “Cum percepeţi prezentul în arhitectură?”, la care au răspuns cei 22 de membri ai filialei OAR din România.

În acest sens, arhitecții membri OAR au fost invitaţi să viziteze sediul filialei de care aparţin, să ridice o cartolină şi să o completeze cu o ilustrație, ca răspuns personal la întrebarea: ”Cum percepeţi prezentul în arhitectură?”. După completare, cartolinele au fost depuse în aceeași cutie şi returnate organizatorilor în scopul prelucrării datelor şi montării expoziţiei.

Ordinul Arhitecţilor din România este o organizație profesională, non- guvernamentală, apolitică, cu personalitate juridică de drept privat, de interes public, cu patrimoniu și buget propriu, având rolul de a reprezenta și ocroti la nivel național și international interesele profesiei de arhitect. În prezent Ordinul Arhitectilor din România are peste 4400 de membri înscriși. Ordinul Arhitecților din România – Filiala Timiș s-a înființat în 2001 și are peste 550 de membri înscriși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.