Dupa ce joi, Municipalitatea acceptase ca cei de la Colegiul Tehnic de Vest sa nu mai plece din cladirea in care si-au desfasurat activitatea, sindicatul, format din doua cadre didactice si cateva zeci de elevi, au protestat vineri in spatele Primariei Timisoara. Faptul ca liceul privat „Milenium”, care a activat in caminul de la Colegiul de Vest, este scos din schema, nu-i multumeste pe reprezentantii unitatii scolare care protestau inca de dinainte sa inceapa noul an scolar. Acum ei sustin ca vor sa negocieze spatiul pe care vor fi nevoiti sa il imparta cu cei de la Liceul de Arte din Timisoara.

—-HcfM-Wfmi7g

Daca inainte de protestul acestora primarul orasului parea oarecum deranjat de idée, dupa ce a stat de vorba cu profesorii, s-a mai calmat, le-a luat in seama doleantele si a declarat ca va introduce modificari la hotararea de consiliu prin care Colegiul Tehnic de Vest trebuia sa se mute in cladirea Scolii Gimnaziale nr. 9, pe spatiul acestora urmand sa vina cei de la Liceul de Arte.

Cu privire la acest aspect, viceprimarul social-democrat, Traian Stoia, a mentionat ca prin nepunerea in practica intocmai a hotararilor de consiliu, s-a creat un precedent si ca daca ar fi trebuit sa se ocupe el de aceasta problema, lucrurile ar fi stat altfel.

Urmeaza ca la inceputul saptamanii viitoare Municipalitatea sa solutioneze oficial problema din jurul mutarii Colegiului Tehnic de Vest din Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.