politia de frontiera TM

Ieri, la ora 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, s-au prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră trei indivizi. Bărbații în cauză s-au legitimat cu trei pașapoarte eliberate de autoritățile din Turcia.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea unor date dintr-o fila a pașapoartelor celor trei. Extinzându-se verificările  s-a constatat că documentele prezentate au aplicate stampile de trafic care arata refuzul intrării în Bulgaria, care ulterior au fost șterse chimic pentru a deveni ilizibile. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbații sunt frați, din Turcia, având vârstele cuprinse intre 17 și 19 ani.

În cadrul primelor audieri aceștia au declarat ca doreau să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză şi cercetării acestora sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi tentativă de trecerea ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.