Nicolae Robu

Pe agenda de lucru a PNL, se găsea constituirea comitetului executiv județean, precum și a celorlalte comitete executive locale la nivelul organizaților de municipii, orașe și comune, fapt care a dat dureri de cap unui membru se seamă al partidului.

Conform modului adoptat la nivel național comitetu executiv județean al PNL Timiș este constituit din 34 de membrii, dintre care 19 provin din componenta PDL, iar 15 din componenta istorică a PNL. 16 dintre cei 19 care revin componentei PDL, trebuie numiți de copreședintele PNL, din partea PDL și aprobați de Biroul Județean PNL, iar dintre cei 15 membrii din partea componentei istorice a PNL, 13 sunt numiți de copreședintele PNL din partea componentei istorice și ceilalți doi sunt membrii de drept ca parlamentari.

„Nu a fost un lucru ușor – a ținut să precizeze Nicolae Robu – nu au fost discuții semnificative, a fost o nemulțumire exprimată de Ovidiu Drăgănescu, care a fost o perioadă președinte al filialei PNL Timiș, care a a avut o frustrare deoarece nu s-a regăsit printre cei 12 propuși de mine. I-am explicat că poate juca un rol important în continuare, chiar nefiind membru în această comisie”

Astfel, componența comitetului executiv este următoarea: Nicolae Robu, Ioan Ambruș ( PNL Lugoj ), Alin Nica ( Dudeștii Noi ), Vasile Becera (com. Știuca ), Dan Diaconu, Marian-Constantin Vasile, Cosmin Costa, Dumitru Dinulescu, Sorin Supuran, Radu Lambrino, Liviu Borha, Viorel Coifan, Ciprian Bogdan, cărora li s-au adăugat ca membrii de drept Horia Cristian ( deputat ) și Ben-Oni Ardelea ( senator ), iar ca membrii supleanți au fost desemnați Ciprian Jichici, Carmen Popescu și Liliana Oneț.

Copreședinte din partea PDL a comunicat și el persoanele desemnate și care au fost validate de Biroul Politic Județean: Dănuț Groza, Octavian Crețu, Balint Petrescu, Lucian Blaga, Bogdan Gherbere, Cosmin Buboi, Dan Niculeac, Petru Roman, Raul Cozarov, Gheorghe Nastor, Darius Postelnicu, Marinel Pașca, Nicolae Crăciun, Petrișor Morar, tudor Ștefan, Ioan Sas. Membrii de drept sunt Alin Popoviciu ( deputat), Cornel Sămărtinean ( deputat) și Vasile Blaga ( senator).

Un alt punct al ședinței a fost stabilirea sediului PNL Timiș care rămâne împreună cu secretariatul general al partitului tot pe strada Gheorghe Lazăr, iar sediul organizației municipale a PNL a fost stabilit pe strada Mărășești.

Nicolae Robu a anunțat și noul purtător de cuvânt în persoana doamnei Oana Gaita.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.