Dupa ce ieri, 24 septembrie, Consiliul Local Timisoara a alocat suma de 500.000 de lei clubului de fotbal ACS Poli Timisoara, primarul Nicolae Robu doreste sa propuna consilierilor locali premierea celor mai buni performer, in urma ultimelor rezultate obtinute atat de echipa Poli, cat si Ripensia.

Astazi, 25 septembrie, edilul sef al orasului a trimis un comunicat prin care felicita cele doua echipe: “ Felicit din suflet cele doua echipe ale Timisoarei, Poli si Ripensia, pentru performanta de a se fi calificat ieri in optimile Cupei Romaniei la Fotbal! Felicitari speciale pentru FC Ripensia, care, desi activeaza, deocamdata, abia in Liga 5, a reusit sa elimine o echipa de Liga I, ”U” Cluj ! Voi propune Consiliului Local sa premieze jucatorii celor doua echipe, daca vor reusi sa treaca si de turul urmator si sa se califice in sferturile de finala ale prestigioasei competitii! Doar pretuindu-i pe performeri, putem ajunge la o Timisoara performanta!” – Nicolae Robu, Primar Mun. Timisoara

Cei 500.000 aprobati  de consilierii locali, la rectificarea de buget din 24 septembrie, au reprezentat jumatate din suma prevazuta initial in proiectul pentru ACS Poli. Administratia locala a mai suplimentat bugetul si la alte sporturi. Prin urmare, la handball au fost alocati 200.000 lei, iar la rugby bugetul a fost suplimentat cu 500.000 lei. Totusi, pentru functionarea clubului ACS Poli Timisoara este nevoie de 2, 5 milioane de lei.

 

foto soccerway.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.