Consiliul Județean Timiș va împrumuta bani de la bancă pentru a susține proiectele europene desfășurate până în 2015. Totodată, banii vor fi investiţi în refacerea drumurile județene.

„Creditul, în valoare de 165 de milioane de lei, a fost aprobat, din totalul analizat împreună cu banca. Urmează ca în data de 6 martie să avem şedinţă de rectificare a bugetului prin care să aprobăm diferenţa de 35 de milioane la lucrări, care să fie transmisă spre comisia interministerială. Centrul Multifuncţional va fi scos afară de la finanţare. Sunt mai multe – trebuie să includem cei 165 de milioane pentru care ne-a venit aprobarea, să includem cele 35 de milioane pe lucrările care vor fi şi să trimitem la Bucureşti”, spune preşedintele CJT, Titu Bojin.

O parte din suma primită va fi folosită și pentru crearea unei noi ieşiri de pe tronsonul de autostradă Arad – Timișoara, pe DN69.

În plus, printr-un proiect european va fi reabilitat Castelul Huniade al Muzeului Banatului, se vor face investiţii în Parcul Tehnologic pentru Energie, dar și în Sistemul integrat de management al deşeurilor în judeţul Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.