Sacalaz-sedinta-Consiliu-local

La Primăria Săcălaz se muncește și noaptea. Consilierii locali s-au trezit azi-noapte cu un e-mail trimis la ora 23 de pe adresa primăriei Săcălaz, prin care erau anunțați că sunt așteptați la ședință de urgență la ora 23:30.

Astfel de ședințe se pot convoca în caz de forţă majoră şi de maximă urgenţă, astfel, unii consilieri au aflat azi-noapte că există o situație de urgență pe raza comunei Săcălaz. În textul convocării aflăm că cetățenii știau de existența situației nedorite.

Avand in vedere cererile cetatenilor privind colmatarea santurilor din localitatea Sacalazsi intreruperea energiei electrice aferente DC 46 Sacalaz-Dudestii Noi , si intreruperile datorita acestui fapt a alimentarii cu energie electrica va rog sa va prezentati de indata la sedinta, la ora 23:30 in data de 23.04.2015 conform sectiunii 3 Art. 39 Alin. 4 din Legea 215 republicata, la o sedinta de indata privind rezolvarea problemelor enumerate” se arată în textul convocării.

Consilierii din opoziție nu au fost anunțați telefonic de existența unui e-mail, având în vedere că sunt puține cazurile în care cineva își citește noaptea e-mailul. Drept urmare la ședință au fost prezenți, conform declarației unor consilieri, grupul PSD din Consiliul Local și consilierii de la UNPR.

UPDATE: Unii consilieri care nu au participat susțin că ar fi fost schimbat viceprimarul în ședința de la ora 24.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.