Un nou proiect va fi lansat joi de Universitatea de Vest din Timișoara. Este vorba despre “Consilierea carierei și servicii de practică profesională în psihologie”.

Proiectul se adresează tuturor elevilor din Regiunea de Vest interesați de psihologie, dar și organizațiilor interesate de a oferi stagii de practică studenţilor.

Astfel, proiectul va oferi servicii de consiliere și orientare profesională pentru studenții și masteranzii participanți și va facilita realizarea de parteneriate cu companiile din regiune pentru organizarea de stagii de practică. În plus, cu ajutorul partenerului, proiectul va asista și 100 de elevi din regiunea de Vest interesați de Psihologie în trasarea traiectoriei carierei prin programele de consiliere acordate.

Evenimentul va avea loc de la ora 15, în sala A33 din cadrul UVT.

Proiectul este derulat într-un interval de 18 luni, în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse și Asistență Educațională Timiș. Valoarea totală este de peste 2 milioane lei, dintre care finanțarea nerambursabilă acordată de AMPOSDRU reprezintă echivalentul a 98%.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.