Titu Bojin

Mi de social-democrații din întreaga țară vor participa la Congresul Național PSD programat pe 12 septembrie prin intermediul unor ecrane gigant. În toate județele țării vor fi organizate simultan conferințe județene cu prilejul acestui congres. Evenimnetul are loc pentru validarea candidaturii actualului premier, Victor Ponta, la alegerile prezidențiale din noiembrie.

600 de delegați PSD din Timiș vor fi prezenți la Expovest de la Hotel Senator pe 12 septembrie. Ei vor fi în legătură cu premierul Victor Ponta ce se va afla la Alba-Iulia și cu colegii lor din întreaga țară care se reunesc în același mod. Simultan vor avea loc conferințe județene în toate filiale PSD din țară. Evenimentul începe la ora 16.

“În prima parte se vor desfăşura conferințele judeţene ale partidului, iar în a doua parte videoconferinţă. S-a hotărât să se facă în acest fel. Din toate colegiile din Timiș vor veni câte 50 de persoane. E mai bine decât să trebuiască să ne ducem 500 de persoane la Alba Iulia. Este o noutate, sistemul de videoconferinţă cu o asemenea participare din toată țara. Vor veni din fiecare comună cinci delegaţi, şi la congres şi la lansarea viitoare de la Bucureşti. Cele două municipii vor da 250 de participanţi”, a spus președintele PSD Timiș, Titu Bojin.

 

Pe 20 septembrie la București are loc lansarea oficială a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile preziețiale. De această dată nu mai este în sistem de video-conferință așa că aproximativ 600 de social-democrați din Timiș vor fi nevoiți să meargă până la București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.