RATT gratuitate

Transportul în comun a devenit pentru timișoreni un adevărat coșmar. În cadrul conferinței de presă de astăzi Nicolae Robu și-a arătat și el nemulțumirea față de cum gestionează RATT timpul de așteptare în stații și nu numai.

Scuza folosită de conducerea RATT pentru situația existentă este lipsa de personal, mai exact lipsa de șoferi și vatmani, care pleacă la muncă în Rusia pentru salarii mult mai mari.

De asemenea, un alt minus al regiei este legat de furnizarea informațiilor cu privire la orele la care sosesc în stații mijloacele de transport în comun. Pe această temă, Robu promite că va forma o echipă de specialiști care să pună la punct o aplicație, care să ofere timișorenilor informații exacte cu privire la locul unde se află miloacele de transport și ora exactă când sosesc în stații. Mai mult decât atât, edilul a făcut deja un apel public pentru a forma acestă echipă, însă, a răspuns doar o persoană. Moment folosit de primar pentru a-i apostrofa pe cei care îl critică continuu, că ar fi mai ușor să formeze un grup al cârcotașilor, decât să facă grupul de specialiști IT, care să își dovedească astfel spiritul civic.

Revenind însă la subiectul RATT, Nicolae Robu a promis că va monitoriza persoanl reglementarea acestor probleme, neexcluzând ideea că echipa actuală care conduce RATT și de care nu este mulțumit ar putea fi schimbată dacă nu schimbă startegia.

Eu nu accept explicații pentru nimic. Pentru orice există soluții. Așteptările pasive sunt lamentabile, de aceea este un director la RATT, să găsească soluții! Nu poți să persiști în lipsă de performanță, pe timp lung. Dacă lucrurile devin cronie și nu se simte nicio îmbunățire înseamnă că trebuie căutată alta formulă managerială. Am cerut o redefinire a întregului sistem, era un termen, care acum este depășit”, a spus Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.