Reprezentanții Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara au anunțat astăzi, că zborurile au fost afectate în această dimineață de condițiile meteo nefavorabile, dar și de operațiunile de degivrarea care s-au efectuat conform procedurilor specifice de siguranță a operațiunilor aeriene.

Astfel, în cursul dimineții au fost înregistrate întârzieri de aproximativ 2 ore, cauzate de o ploaie care îngheață (freezing rain), un fenomen rar și periculos pentru siguranța zborului. Drept urmare, au fost afectate următoarele curse: Timișoara-București; Timișoara – Madrid – Timișoara și Timișoara – Bari- Timișoara.

„Menționăm că pe parcursul zilei, unele zboruri mai pot înregistra întârzieri pentru efectuarea operațiunilor de degivrare și anti-givrare, fie la Aeroportul Timișoara, fie la aeroporturile de origine spre Timișoara, dar și ca efect al întârzierilor curselor precedente”, au transmis cei de la Aeroport.

În acest sens, pasagerii sunt rugați să contacteze companiile aeriene pentru informații suplimentare legate de situația zborurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.