Duminică, 8 martie, ora 18:00, în Sala Barocă a Muzeului de Artă Timişoara, timișorenii au ocazia să vadă o serie de genuri muzicale, de la Big Band la Easy Listening sunetele vor  trece prin traditional pop, staţionând preţ de câteva minute la vocal jazz având ca destinaţie finală swing-ul.
Vadim Cruşcov – voce, Horia Făgărășanu – pian, Johnny Bota – contrabas, Szabó Csongor-Zsolt – percuţie sunt cei care aduc în planul prezent muzica pură a lui Dean Martin, dându-i dimensiunea potrivită într-un concert care intenționează să devină un classic-trend-setter.
„Everybody Loves Somebody”, evenimentul pus la cale de cei patru muzicieni este menit să ofere zâmbete largi, să adauge armonii fiecăruia dintre noi, este cel mai bun mărţişor dintre toate pentru cei cu nostalgia vremurilor de demult şi nu numai – un suvenir de dat mai departe sau de purtat cu ei până la reîntâlnirile viitoare.
Într-un cadru de poveste şi de povestit, ziua de duminică o păstrăm pentru îmbrăţisări în gând pe „That’s Amore”, uitare de sine în ritmuri de Sway, declanşat energie la întâlnirea cu domnişoara din „Buona Sera Signorina”, dor de experienţe noi cu „Send Me The Pillow That You Dream On.”

Biletele se găsesc în librăriile Cărtureşti (strada Mercy şi Iulius Mall). Preţul unui bilet este de 25 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.